Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 17 december 2004    Evangelie van 2004-12-17
 titelKerstzang met de IJsselzangers
beschrijvingIn de Kersttijd wordt veel gezongen en veel naar zang geluisterd. Daarom verzorgt het christelijk mannenkoor 'De IJsselzangers' ook dit jaar weer een Kerstconcert.

Op vrijdag 17 december 2004, in het kerkelijk Centrum De Ark, Burg. Aalberslaan 41 te Krimpen aan den IJssel. Aanvang: 20.00 uur.

Naast de IJsselzangers is ook het Chr. Gemengd koor 'Sanctus' uit Rotterdam te beluisteren. Verder werken mee: de sopraan Marleen van Dijk, Kees Alers, dwarsfluit, Arie de Korte, piano en Wim Magré, orgel. Algehele leiding Everhard Zwart. Ook zal er die avond samenzang zijn van bekende Kerstliederen.

De toegang is gratis. Wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

info(0182) 373414
locatieCentrum De Ark, Burg. Aalberslaan 41
plaatsKrimpen aan den IJssel (Zuid-Holland)
postcode29
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl