Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 11 december 2004    Evangelie van 2004-12-11
 titelInnerlijke genezing
beschrijvingPriorij Bethanie organiseert zaterdag 11 december om 9.30 uur een 'inleiding tot de innerlijke genezing volgens Simone Pacot' door Philip Van de Vijver.

Simone Pacot is emeritus advocate van het gerechtshof van Parijs. Schrijfster van de boeken: Tot in onze diepste diepten, Ose la vie nouvelle! en Reviens à la vie!

Philip Van de Vijver is licentiaat godsdienstwetenschappen. Gehuwd, vader van 4 kinderen. Van 1991 tot 2000 lid van een Arkgemeenschap van Lanza del Vasto in Zuid-Frankrijk. Medewerker van Simone Pacot, eerst organisatorisch en later als begeleider. Sinds 2000 leraar godsdienst en leerlingenbegeleider in het St.-Leocollege-Brugge.

Iedereen is een gekwetste persoon en gaat daar op zijn of haar manier mee om. Sommigen verwerken een aantal dingen zelf, anderen volgen met wisselend succes één of meerdere therapieën, nog anderen blijven worstelen... Simone Pacot biedt een zeer eigen manier aan om enerzijds de psychologie ten dienste te stellen van de gekwetste mens maar gebruikt anderzijds de spiritualiteit om te genezen.

Een boeiend onderwerp over een alledaagse gebeurtenis. Hoeveel mensen leven niet in eenzaamheid, depressie, droefheid, bitterheid, opstandigheid,... door een kwetsende opmerking of situatie? Hoeveel mensen vluchten weg zodoende zij niet gekwetst zouden worden?

infoZr. Ria of Zr. Hannah
050/40.68.30
priorij.bethanie@kerknet.be
locatiepriorij O.L.V. van Bethanië
plaatsLoppem (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl