Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 2 december 2004    Evangelie van 2004-12-02
 titel‘De partner van de patiënt met kanker’
beschrijvingHet Vicki Brownhuis in Oisterwijk, inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, organiseert vanaf Oktober 2004 tot en met Mei 2005 maandelijks een lezing die voor iedereen te bezoeken is.

Onderwerp: De partner van de patiënt met kanker
Datum: Donderdag 2 December 2004 van 20.00 tot 22.00 uur
Plaats: Kerkstraat 48 a te Oisterwijk
Kosten per lezing per persoon 3 € inclusief koffie,thee

Kanker is een ziekte die niet alleen het leven van de patiënt sterk beïnvloed, maar ook het leven van de mensen uit zijn of haar omgeving. Partners, daarbij ook kinderen, hebben het vaak moeilijk om hun eigen plaats in deze situatie te vinden, ook zij willen en moeten hun verhaal, emoties en vragen kunnen stellen.

info(013) 5234040 of (073) 6148550
info@vbrownhuis.nl
www.vbrownhuis.nl
locatieVicki Brownhuis, Kerkstraat 48 a
plaatsOisterwijk (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl