Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 18 maart 2017    Evangelie van 2017-03-18
begintijd10:30 uur
 titelAdoptie/sponsordag Missieburo Bisdom Roermond
beschrijving

Kinderen in de derde wereld financieel ondersteunen, zodat ze in hun eigen omgeving een goede opvoeding, medische verzorging en goed onderwijs kunnen krijgen. Dat kan via het adoptiesponsorproject van het Missieburo Roermond. Op zaterdag 18 maart wordt in Weert een ontmoetingsdag gehouden voor iedereen die in het adoptieproject participeert of dat  graag wil gaan doen.

Missionaris pater Piet Hooyschuur werkt al vele jaren in het St. Noa’s Familyproject in Oeganda. Hij is korte tijd in Nederland en vertelt op 18 maart over het project en de wijze waarop kinderen bij St. Noa’s worden opgevangen. De ontmoetingsdag word gehouden in Abdij Maria Hart van de zusters Birgittinessen in Weert.

Het programma begint om 10.30 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. In verband met de voorbereidingen worden geïnteresseerden verzocht zich vooraf aan te melden via info@missieburo.nl of door een bericht te sturen naar Missieburo Roermond, Antwoordnummer 1084, 6040 VB in Roermond.

info

info@missieburo.nl

organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl