Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 21 november 2004    Evangelie van 2004-11-21
 titelOpen dag Joods museum
beschrijvingHet Joods Historisch Museum organiseert op zondag 21 november 2004 een open dag rondom de opening van twee nieuwe permanente tentoonstellingen in de Grote Synagoge. Bezoekers kunnen die dag gratis het museum bezichtigen.

Om 14.30 uur houdt wethouder Ahmed Aboutaleb (Gemeente Amsterdam) een toespraak. De avond ervoor, op zaterdag 20 november om 20.00 uur, opent staatssecretaris Medy van der Laan (ministerie van OCW) de exposities. Zij lanceert eveneens de nieuwe website van het museum, geheel in nieuwe huisstijl. Job Cohen, burgemeester van Amsterdam, houdt een inleiding over joods Amsterdam.

info(020) 626 99 45
(020) 625 42 29
www.jhm.nl
locatieJonas Daniël Meijerplein 2-4 / Nieuwe Amstelstraat 1
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl