Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 13 t/m zondag 14 november 2004    Evangelie van 2004-11-13
 titelNachtpelgrimage
beschrijvingEen nachtpelgrimage? Jawel, eens een nachtje "doortrekken" met vrienden van 16 jaar en ouder en een sterk inhoudelijk programma. Het programma bestaat uit twee delen: de avond start met spel en verschillende werkwinkels, en het tweede deel van de nacht trekken we te voet van Nieuwpoort naar Oostende.

Waarom een nachtpelgrimage? Misschien biedt de nacht wel extra kansen om eens echt stil te vallen en dieper na te denken en te spreken met elkaar? Of is het wandelen langs de vloedlijn als het donker is een unieke ervaring? Of wil je met je plusgroep of vriendenkring nieuwe mensen leren kennen, inhoudelijk sterke werkwinkels meemaken en ook veel plezier beleven?

Het thema dit jaar is Horizon. Je blik verruimen, met grenzen geconfronteerd worden of je grenzen verleggen... Het wordt een creatieve en inhoudelijke nacht!

Schrijf je snel in : stuur een mailtje naar info@jeugdenevangelisatie.be met je naam, adres, telefoon en geboortedatum en je bent ingeschreven.
Je mag natuurlijk ook telefoneren met Eva: 0476/923278 of 051/265634.

Je betaalt de avond zelf 8 euro.

infoEva: 0476/923278
051/265634
www.jeugdenevangelisatie.be
locatieSint-Bernarduscollege
plaatsNieuwpoort (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl