Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 14 november 2004    Evangelie van 2004-11-14
 titelJubileumviering kathedraal Rotterdam
beschrijvingOud-bisschop Bär van Rotterdam gaat zondag 14 november voor in een jubileumviering in de kathedrale kerk aan de Mathenesserlaan in Rotterdam. De pontificale Hoogmis staat in het teken van de H. Elisabeth, een van de patroonheiligen van de kathedraal. Tevens wordt het 100-jarig bestaan van de parochie gevierd.

Mgr. Bär heeft een bijzondere band met de parochie en kerk aan de Mathenesserlaan. Hij is er gewijd en later werd hij bisschop van Rotterdam. De uiterst moderne bisschopszetel - van plexiglas - is een initiatief van mgr. Bär. Traditiegetrouw worden alle vrijwilligers van de parochie na afloop van de viering uitgenodigd voor het Elisabethfeest in de pastorie.

Iedereen is van harte welkom de viering, die om 11.00 uur begint, bij te wonen.

info
locatieKathedraal, Mathenesserlaan
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl