Vandaag is zaterdag 19 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 28 januari 2017    Evangelie van 2017-01-28
begintijd12:30 uur
 titelRoeping overwegen
beschrijving

Wil je samen met anderen een middag bidden, luisteren, nadenken, praten en ervaring opdoen over je roeping, dan ben je van harte uitgenodigd op zaterdagmiddag 28 januari in Amsterdam.

We beginnen om 12.30 uur met de mis in de Nicolaas tegenover CS. Daarna koffie en thee en een gesprek onderling over roeping. Als gast is bij ons aanwezig missiezuster Judith Dumont.

Om 14.45 uur worden we verwacht bij de zusters van moeder Teresa en helpen hen mee met het uitdelen van eten aan de daklozen en de afwas. Voor wie wil kan nog blijven, vragen stellen aan deze zusters, en aanbidding en vespers meebidden.

Neem zelf lunch mee en een kleine bijdrage voor het zaaltje. Laat me ajb weten of het lukt om te komen. Anderen uitnodigen mag.

Aanmelden door een berichtje te sturen via Facebook Messenger.

info

facebook.com/marieke.al.1

locatieSint-Nicolaaskerk, Prins Hendrikkade 73
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl