Vandaag is woensdag 18 september  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 17 januari 2017    Evangelie van 2017-01-17
(Dag van het Jodendom)
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelLezing over de Bidweg
beschrijving

De Verdiepingscommissie organiseert op dinsdag 17 januari 2017 in de Broederschapskamer, Achter de Comedie 14 te Maastricht, een lezing over één van de meest kenmerkende tradities in de Maastrichtse geloofscultuur, namelijk de eeuwenoude Bidweg van Maastricht.

Diaken Régis de la Haye is bereid gevonden om op te treden als gastspreker. Gezien zijn achtergrond als historicus zal hij natuurlijk ingaan op de rijke geschiedenis van de Bidweg. Daarbij zullen de legendes die aan de Bidweg zijn verbonden, niet ontbreken. Ook zal hij een blik werpen op de toekomst van de Bidweg, waarbij een link naar de app Maria Bereikbaar voor de hand ligt.

De lezing van diaken De la Haye zal bestaan uit een inleiding, met na de pauze gelegenheid tot het stellen van vragen en verdere wisseling van gedachten.

Programma
19:30 uur Ontvangst met koffie en thee
19:45 uur Inleiding door diaken Régis de la Haye (eerste gedeelte)
20:30 uur Pauze
20:45 uur Vragen / discussie (tweede gedeelte)
21:15 uur Afsluiting

Iedereen, ook niet-leden van de broederschap, is van harte welkom. Om organisatorische redenen, graag aanmelding onder vermelding van het aantal personen per e-mail of telefoon.

info

(06) 819 11 641
LucVosters@ziggo.nl

locatieBroederschapskamer, Achter de Comedie 14
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl