Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 30 december 2016    Evangelie van 2016-12-30
(Heilige Familie)
begintijd15:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelWinter Warme Willibrord - Warno Ruting
beschrijving

Vanaf dinsdag 13 december tot en met maandag 2 januari 2016 is de Willibrordkerk te Utrecht open:

  • vrijdag van 14:00 uur tot 17.00 uur
  • zaterdag van 11:00 uur tot 17.00 uur

Warno Ruting op het orgel
Vrijdag 30 december speelt Warno Ruting van 15.00 tot 16.00 uur op het sublieme orgel van de Willibrordkerk aan de Minrebroedersstraat (vlakbij de Dom).

Op het programma, toegespitst op de gaande en komende (en blijvende) man/vrouw, kerstmuziek van J.E. West (Fantasy on christmas carols), Bach, d’Aquin (Midden in de winternacht), Carl Bloom (Chrismas carols fantasy), Dubios (tocht van de magiërs) en Guilmant (Wiegenlied ‘Schlaff du, Himmelknabe..., du’) en van Bram Bruin (Daar ruist langs de wolken- variaties). Tenslotte een improvisatie over ter plekke opgegeven kerstliederen.

Voor muziekliefhebbers een uurtje genieten, voor cultuurliefhebbers mogelijkheid om het prachtige interieur te bewonderen en shopliefhebbers, het is midden in het centrum, ca. 15 minuten lopen vanaf station Utrecht centraal.

info

www.willibrordkerkutrecht.nl/evenement/winter-warme-willibrord

locatieSint-Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl