Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 11 december 2004    Evangelie van 2004-12-11
 titelKerstconcert Holland Boys Choir
beschrijvingOp zaterdag 11 december worden twee kerkstconcerten gehouden - aanvang 15.30 uur en om 17.30 uur in de St. Jacobskerk in Den Bosch.

Een unieke samenwerking tussen een van de meest bekende Europese jongenskoren: Holland Boys Choir en de uiterst succesvolle pianisten Louis van Dijk en Jan Vayne staat garant voor een bijzonder Kerstconcert. Pieter Jan Leusink ontwikkelde Holland Boys Choir naar de Engelse koortraditie maar met een eigentijdse uitstraling. De jongens krijgen hun muzikale opleiding aan het Muziekinstituut in Elburg waar zij 3 maal per week repeteren. Een veel gelezen reactie in de pers is dat de jongens met hun enorme gedrevenheid, enthousiasme en talent een uitvoering brengen, die voor Nederlandse begrippen ongewoon is. Een combinatie van wereldberoemde Christmas Carols, gezongen door het koor en de virtuositeit in het spel van de pianisten op 2 concertvleugels maken het programma boeiend, sfeervol en spectaculair.

infoConcertsecretariaat Holland Boys Choir
(0525) 684819
locatieSt. Jacobskerk
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl