Vandaag is donderdag 12 september  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 18 december 2016    Evangelie van 2016-12-18
(4e zondag vd Advent - Rorate)
begintijd15:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelFestival of Lessons and Carols
beschrijving

Jongerenkoor YRDV uit Raamsdonksveer en kamerkoor Capella Catharina uit Oosterhout zingen samen een traditioneel engels ‘Festival of 9 Lessons and Carols’ in de Paulusabdij in Oosterhout.

Veel bekende kerstliederen, oud en modern, uit voornamelijk de nederlandse en engelse traditie worden ten gehore gebracht en het publiek wordt regelmatig uitgenodigd mee te zingen. De liederen worden afgewisseld met lezingen over het kerstverhaal. Het geheel staat onder leiding van Jan Willems (orgel) en Frans Bullens (dirigent).

Van harte uitgenodigd voor dit prachtige concert, gezongen door enthousiaste jonge koorleden!

Aanvang: 15.00 uur
Toegang: gratis, met collecte na afloop

info

www.chemin-neuf.nl/annuaire/pays-bas/sint-paulusabdij

locatieSint Paulusabdij, Hoogstraat 80
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl