Vandaag is donderdag 11 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 26 november 2016    Evangelie van 2016-11-26
begintijd16:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelAdventsmarkt in Pandhof Domkerk
beschrijving

Op zaterdag 26 november wordt door de Utrechtse kerken een sfeervolle Adventsmarkt georganiseerd in de gangen van de Pandhof, ingang Domplein.  Een markt met kerst- en adventsartikelen, hapjes en glühwein, kerstcadeautjes, adventskransen en informatie over de kerstactiviteiten in de Utrechtse kerken. 

De markt vindt plaats van 16.00 tot 18.00 uur. Om 16.30 uur zingt het kinderkoor van de Tuindorpkerk onder leiding van Tanja van Dijk advents/ kerstliederen.  Om 16.50 uur is er een kort moment van aandacht door pastoor Ton Huitink van de Catharinakathedraal en wordt de kerstboom aangelicht.  Om 17.00 uur luiden de klokken van de Domtoren de Advent feestelijk in, waarna het kinderkoor nog enkele liederen zingt. U bent van harte welkom!

Voorafgaand aan de markt bent u om 15.30 uur welkom bij de Zaterdagmiddagmuziek in de Domkerk.  U hoort dan kerksonates en Fluitconcert in C Dur KV Anh 171 (285b) van Wolfgang Amadeus Mozart, uitgevoerd door Amadeus Ensemble en Jan Hage, orgel.

info

communicatie@domkerk.nl
www.domkerk.nl

locatieDomkerk, Achter de Dom 1
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl