Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 5 november 2016    Evangelie van 2016-11-05
begintijd10:00 uur
 titel37e Hubertusmis en slipjacht Someren
beschrijving

Op zaterdag 5 november wordt in Someren voor de 37e keer de Hubertusjacht gehouden, een slipjacht, waarbij geen dier wordt bejaagd of gedood.

De dag begint om 10.00 uur met een plechtige Jagersmis in de Lambertus­kerk te Someren. Kapelaan Xavier Arokiasamy zal daarin voorgaan en de mis wordt opge­luisterd door de sonneurs: Jachthoornkring De gezellen van St.-Hubertus uit Wiemesmeer.

Om 10.45 uur worden de deelnemers ontvangen op het gemeentehuis door burge­meester Veltman. Om 12.15 uur zal kapelaan Xavier de meute en de paarden zegenen en dan wordt ook het Hubertusbrood uitgedeeld. Daarna vertrekt de stoet naar het jachtterrein en de jacht begint rond 13.15 uur.

De kill vindt plaats rond 16.30 uur in de nabijheid van De Hoyse Hoeve, waar de dag wordt afgesloten met een jagers­borrel, gevolgd door een jachtmaal.

info

www.rkfranciscus.nl

locatieLambertuskerk, Kerkstraat 14
plaatsSomeren (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl