Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 12 november 2016    Evangelie van 2016-11-12
begintijd09:45 uur
eindtijd16:00 uur
 titelVastenactie startdag
beschrijving

Op zaterdag 12 november vindt de jaarlijkse Startdag van de Vastenactie plaats. De Startdag is hét ontmoetingsmoment tijdens de voorbereidingsperiode op de komende Vastenactie. Tijdens de Startdag bereiden we u voor op de komende campagne en het campagneproject in El Salvador.

Net als voorgaande jaren vindt de Startdag plaats in Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 in Utrecht. Ook dit jaar zijn er twee rondes met lezingen/workshops. U kunt dan ook twee verschillende lezingen/workshops kiezen.

Samen met de ambassadrice van El Salvador kijken we naar de situatie van het land, en met bevlogen sprekers bespreken we de situatie in San Salvador en andere relevante thema’s. Binnen het thema “Eilanden van Hoop” kijken we naar geïsoleerde plekken waar hoop langzaam mag groeien, omgeven door een jungle van geweld. Dit thema past bij de inspiratie die we willen bieden en is tegelijkertijd ook het thema voor de overkoepelende campagne.

De inloop van de dag is om 09.45 uur. Het programma start om 10.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Wij bieden u inspirerende sprekers en workshopgevers, evenals handvatten welke u kunt gebruiken ter voorbereiding op uw campagne. De gezamenlijke momenten bieden ruimte om ideeën uit te wisselen met andere vrijwilligers, maar ook de kans om die mensen te zien die u met name tijdens de jaarlijkse Startdag ontmoet.

info

www.vastenactie.nl/startdag2016

locatieVergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl