Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 11 december 2004 t/m zondag 2 januari 2005    Evangelie van 2004-12-11
 titelKersttentoonstelling
beschrijvingHet Bijbels Openluchtmuseum organiseert dit jaar de Kersttentoonstelling 'De Wijzen uit het Oosten' van 11 december t/m 2 januari 2005.

De kersttentoonstelling 2004 is gewijd aan de wijzen of magiërs uit het oosten, beter bekend als de Drie Koningen; Balthasar, Melchior en Caspar. Hebben ze werkelijk bestaan? En zo ja waar kwamen ze vandaan? Hoe zagen ze eruit? Waar gingen ze naar toe en wat was de betekenis van goud, wierook en mirre? 'Reis' mee met de Koningen-Karavaan en waan je in oosterse sferen.

De Kerstkribbetentoonstelling is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast kan de bezoeker van 26 t/m 30 december met een lampion in de hand wandelen langs historische locaties van het kerstverhaal en de bewoners uit het oude Midden-Oosten ontmoeten. Kinderen die verkleed komen als koning, lopen mee met de karavaan.

info(024) 3823110
www.bijbelsopenluchtmuseum.nl
locatieProfetenlaan 2
plaatsHeilig Landstichting (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl