Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 20 november 2016    Evangelie van 2016-11-20
(Christus Koning)
begintijd11:00 uur
eindtijd13:00 uur
 titelLandelijke AriĆ«nsherdenking
beschrijving

De jaarlijkse Ariëns-gedachtenisviering vindt traditiegetrouw plaats op de derde zondag van november, in 2016 dus op 20 november. Zoals gebruikelijk wordt deze Eucharistieviering gehouden in de St. Jacobuskerk aan de Oude Markt te Enschede.

De viering start om 11.00 uur, celebranten zullen zijn R.G.W. Cornelissen, vicaris van het vicariaat Deventer en J. Kortstee, emeritus pastoor van de Jacobus de Meerdere-parochie te Enschede. Voorts assisteert Th. Reuling ofs, als permanent diaken verbonden aan de parochie H. Gabriël te Didam e.o., tevens lid van de Orde van Franciscaanse Seculieren (ofs) en van het Ariëns Comité.

Het thema van de viering is ‘Barmhartigheid’, gebaseerd op het thema van het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. Het Heilig Jaar van de Barmhartigheid zal op deze zondag officieel afgesloten worden.

info

www.katholiekenschede.nl/1758-landelijke-ariensherdenking-2016
www.arienscomite.nl

locatieSt. Jacobuskerk, Oude Markt
plaatsEnschede (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl