Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 5 november 2016    Evangelie van 2016-11-05
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelOpen Doors-dag
beschrijving

De christelijke hulporganisatie Open Doors houdt op zaterdag 5 november 2016 de Open Doors-dag in de Jaarbeurs te Utrecht.

Het jarenlange geweld in Syrië en Nigeria heeft een enorme impact. Het raakt de kerk keihard. Volwassenen en kinderen raken getraumatiseerd. Maar vurig gebed en traumahulp doen wonderen in de levens van vervolgde christenen. Op 5 november hoort u wat er gebeurt als de hele kerk betrokken is bij elkaar.

Aanmelden
Komt u ook naar de Open Doors-dag? We verwachten een hoog aantal bezoekers. Om alles in goede orde te laten verlopen is het daarom dit jaar nodig dat u zich van te voren aanmeldt. Doe dit direct, dan bent u verzekerd van een plaats.

Programma en Sprekers
Op de Open Doors-dag ontmoet u christenen die een hoge prijs betalen voor hun geloof. Luister naar pastor Jamal uit Libanon. Laat u inspireren door ds. Ron van der Spoel en hoor de indrukwekkende verhalen van vervolgde christenen uit Nigeria en Libanon.

Kinderprogramma’s
Zijn uw kinderen al bekend met de situatie van hun geloofsgenootjes die vervolgd worden? In een speciaal, interactief kinderprogramma brengen liedjes, spelletjes en workshops de vervolgde kerk dichtbij. Er zijn vier verschillende groepen: basisschoolgroep 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8. Er is dit jaar geen tienerprogramma.

info

www.opendoors.nl/dag

locatieJaarbeurs, Jaarbeursplein 6
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl