Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 10 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-10
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelDe Kerk: van cruiseschip naar reddingsbootje
beschrijving

De Katholieke Kerk heeft een imagoprobleem. Dat ligt deels aan de Kerk zelf, deels aan onwetendheid en onbegrip van de buitenwacht.

Volgens Mgr. Mutsaerts, schrijver van “Gewoon over geloof” en hulpbisschop van bisdom Den Bosch, is de inhoud van het geloof dat de Kerk uitdraagt nog altijd alle moeite waard.

Geloof is niet iets voor dromers of geleerden. Het christelijk geloof is niet een kwestie van onbegrijpelijke mysteries en onmogelijke eisen. Het is niet iets bijzonders, maar juist iets heel gewoons. Als je het nuchter beschouwt is Jezus bijzonder praktisch.
Rob Mutsaerts prikt op een oorspronkelijke en verfrissende manier door allerlei misvattingen en toont de logica van het katholiek denken.

Aanmelden kan tot 9 oktober via secretariaat.boaz@outlook.com
Deze avond is gratis (ingang pastorie, naast de kerk)

info

boazparochies.nl/activiteit/de-kerk-van-cruiseschip-naar-reddingsbootje-door-mgr-r-mutsaerts-hulpbisschop-van-bisdom-den-bosch

locatieOnze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen, Korte Zijlweg 7
plaatsOverveen (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl