Vandaag is donderdag 11 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 13 november 2016    Evangelie van 2016-11-13
begintijd14:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelYoucat Bios
beschrijving

Op zondag 13 november organiseert het Jongerenplatform van het Aartsbisdom Utrecht een Youcat Bios, dat wil zeggen een filmmiddag voor jongeren. De film wordt gekozen in het kader van de afsluiting van het jaar van barmhartigheid dat op 13 november in alle Basilieken ter wereld afgesloten wordt.

De Youcat Bios begint om 14:00 uur met de inloop. Dan ben je van harte welkom in de pastorie van de St. Stephanus Kerk (Stationsstraat 1 in Borne). Daarnaast is er een programma samengesteld bestaande uit het kijken van een super leuke en inspirerende film: de ‘Little Boy’, die het verhaal van een zoon met zijn vader tijdens de tweede wereld oorlog vertelt. Daarna zullen we hierover in gesprek gaan. Tijdens de dag is er natuurlijk ook veel tijd voor gezelligheid met de nodige lekkers hierbij. Op onze facebook pagina: Jong Aartsbisdom en website: www.jongaartsbisdom.nl kun je de trailer van de film zien.

De jongeren platform Utrecht - JPU gaat op deze zondag naar de Basiliek van Hengelo om daar de H. Mis te kunnen vieren want daar is er ook een heilige deur van het jaar van barmhartigheid. Uiteraard bent je welkom om hierbij aan te sluiten. Na de Eucharistieviering gaan we samen lunchen(ieder dient zijn eigen lunch mee te nemen) en dan rijden we naar de St Stefanus Kerk waar het programma van de dag verder zal gaan.

Wij sluiten de dag met een eenvoudige warme maaltijd. Jij bent van harte uitgenodigd voor deze leuke dag. Het Jongerenplatform verwelkomt u graag!

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 november via email: jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl of via facebook: Jong Aartsbisdom.

Afsluiting Heilige Deur
Het JPU zal die ochtend de H. Mis bijwonen in de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Op deze dag zal de afsluiting zijn van het Jaar van Barmhartigheid en zal de Heilige Deur weer gesloten worden. Na de viering zullen we samen gaan lunchen (zelf meegebrachte lunch) en dan doorrijden naar Borne. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om je hierbij aan te sluiten. De Mis begint in Hengelo om 11.00 uur, Enschedesestraat 1.

Programma

14.00 uur
Inloop en aanmelding
14.30 uur
Kennismaking
15.00 uur
Start film met veel popcorn
16.00 uur
Pauze
16.30 uur
Tweede deel van de film
17.30 uur
Gesprek over film
18.00 uur
Eten
19.00 uur
Eind

info

jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl
www.jongaartsbisdom.nl

organisatieBisdom Utrecht
locatieSt. Stephanus Kerk, Stationsstraat 1
plaatsBorne (Overijssel)
postcode76
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl