Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 5 november 2016    Evangelie van 2016-11-05
begintijd10:00 uur
eindtijd14:45 uur
 titelLandelijke open dag voor Biddende Moeders
beschrijving

Landelijke Dag Mothers Prayers in Utrecht: zaterdag 5 november 2016. Mothers Prayers (Biddende Moeders) is voor alle vrouwen met een moederhart, die willen bidden voor hun kinderen en voor alle kinderen waar niet voor gebeden wordt.

We zullen tijdens de landelijke open dag stilstaan bij de woorden “Vraag om een zachte, liefdevolle houding!”, afkomstig uit het midden van ons gebedenboekje. Het wordt een dag van ontmoeting en kennismaking en elkaar vertellen van ons verdriet en onze vreugde. U hoort nieuws over Veronica en hoe zij het redt nu ze een dagje ouder wordt (en haar Solaceleden in Engeland ook). U kunt de nieuwe materialen bekijken en liedjes van de dubbel CD beluisteren, we willen u “de DVD van de dans” laten zien, waarvan de boodschap zo goed past bij ons jaarthema.

Iedereen is zeer welkom. Tijdens de dag is er ruimte voor een persoonlijk gesprek en/of biechtgelegenheid bij Pastoor J.E.M. van de Mee.

Programma
10.00 uur - inloop met koffie
10.30 uur - begin van het programma
13.00 uur - begin van het gebedsuur
14.30 uur - afsluiting van het programma
14.45 uur - mogelijkheid om de H. Mis bij te wonen

(Mgr .Drs H.W.Woorts , hulpbisschop van het aartsbisdom Utrecht zal mee voorgaan in deze H. Mis)

info

C. van Laar-Witte, landelijk coördinator MP
(038) 337 48 64
mothersprayers_nl@hotmail.com
www.mothersprayers.org
www.rkactiviteiten.nl/mothersprayers

organisatieMothers Prayers
locatieThomas à Kempis Leerhuis, Broerestraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl