Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 8 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-08
begintijd11:00 uur
eindtijd14:30 uur
 titelJaarvergadering Stille Omgang
beschrijving

Het Gezelschap van de Stille Omgang Amsterdam houdt haar jaarvergadering op zaterdag 8 oktober 2016 in de kerk De Goede Herder, Van Boshuizenstraat 420, te Amsterdam.

De bijeenkomst zal beginnen met een Eucharistieviering om 11.00 uur. Mgr. J. van Burgsteden, emeritus-hulpbisschop van het bisdom Haarlem-Amsterdam, zal voorgaan in de Eucharistieviering. Wij zullen onder muzikale begeleiding van de organist de vaste gezangen van deze Eucharistieviering ten gehore brengen.

Aansluitend aan de Eucharistieviering zal de jaarvergadering beginnen om ongeveer 12.15 uur. Tijdens deze vergadering zal mgr. Van Burgsteden, pater sacramentijn, vanuit zijn warme verbondenheid met het Mirakel van Amsterdam ons bemoedigen met zijn rijke pastorale ervaringen en eucharistische vroomheid.

Wij willen opnieuw met u onze gedachten over de toekomst van de Stille Omgang delen. Ons aller streven is toch dat het mooie werk van de organisatie van de Stille Omgang, veelzeggend teken van gezamenlijke katholieke presentie, door de leiders van de zustergezelschappen, ook in de toekomst met succes kan worden voortgezet.

Voor deze vergadering nodigen wij uitdrukkelijk ook vertegenwoordigers uit van categorale groepen, in de hoop dat zij mee willen zorgen voor de continuïteit van de Omgang. Voor u allen is gerekend op koffie of thee met broodjes. Wij hopen dat velen van uaanwezig kunnen zijn.

info

info@stille-omgang.nl
www.stille-omgang.nl

locatieKerk De Goede Herder, Van Boshuizenstraat 420
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl