Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 8 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-08
begintijd11:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelDag van de Latijnse Liturgie
beschrijving

De Vereniging voor Latijnse Liturgie organiseert op 8 oktober 2016 in Utrecht weer een dag voor de Latijnse Liturgie. Ook niet-leden van de Vereniging zijn van harte welkom op deze dag, die mede bedoeld is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid van de Latijnse liturgie.

​De dag begint om 11.00 uur met een volledig Latijnse H. Mis in de St. Catharinakathedraal (Lange Nieuwstraat 36). Voorafgaand daaraan is er biechtgelegenheid. Na afloop van de H. Mis vindt de lunch plaats in het Ariënsinstituut, Keistraat 9, op 700 meter afstand van de kathedraal.

Afhankelijk van de opkomst zal ook daar (of bij een erg hoge opkomst in de kathedraal) de voordracht plaatsvinden door dhr. Wim Johannesma onder de titel ‘De betekenis van de liturgie voor leven en werk van Dom Van der Laan’. De dag zal worden besloten met vespers en uitstelling van het Allerheiligst Sacrament vanaf 15.15 uur in de kathedraal.

info

(06) 23 6500 45
secretariaat@latijnseliturgie.nl
www.latijnseliturgie.nl

locatieH. Catharinakathedraal, Lange Nieuwstraat 36
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl