Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 4 t/m zondag 6 november 2016    Evangelie van 2016-11-04
 titelTheologie van het Lichaam voor tieners
beschrijving

Je bent jong, je zit vol met vragen, je bent misschien verliefd... Maar wie ben jij eigenlijk? Waarom ben jij? Wat is liefde? En wat heeft God met jou te maken?

Het eerste weekend van november krijg jij de kans om op ontdekkingstocht te gaan met leeftijdsgenoten. Kom samen voor een paar dagen van ontmoeting en relaxation, maar ook verdieping en (youth faith) exploration.

Wat is liefde? Wat is respect? Wat is de betekenis van seks? Wat doe ik hier eigenlijk op aarde? En wat heeft God daar allemaal mee te maken?

Allemaal vragen die ook Paus Johannes Paulus II hebben bezig gehouden toen hij jong was. Hij heeft hier veel over gesproken in ‘De theologie van het lichaam’. Dat is de verzamelnaam van een serie catecheses die hij heeft gegeven. Hij laat aan de hand van teksten uit de Bijbel zien dat onze relaties, ons leven, lichaam en seksualiteit diamanten zijn waar je nooit op uitgekeken raakt. De inleidingen in dit weekend nemen jou dan ook mee op een ware ontdekkingstocht. Je krijgt een stuk verdieping aangeboden, maar er is ook veel ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

4, 5 en 6 november 2016 in de Maria en Johannes onder het Kruis kerk
Parelvissersstraat 131, Hoogvliet-Rotterdam
Aanmelden via info@youthfaithexploration.nl t/m 21 oktober 2016
Kosten: €10,- (inclusief maaltijden)
Meer informatie krijg je bij aanmelding.

info

info@youthfaithexploration.nl
www.youthfaithexploration.nl

locatieMaria en Johannes onder het Kruis kerk, Parelvissersstraat 131
plaatsHoogvliet (Zuid-Holland)
postcode31
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl