Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Politiek
politiek
wanneerdinsdag 8 november 2016    Evangelie van 2016-11-08
 titelUur van licht - aandacht voor abortus
beschrijving

Elk jaar wordt het leven van dertigduizend ongeboren kinderen in Nederland beëindigd. Dat aantal stijgt niet, maar niemand doet er ook iets aan om dat aantal écht omlaag te brengen. De SGP vindt dat onacceptabel.

Voor ons is de bescherming van het ongeboren leven een van de belangrijkste politieke actiepunten. Om aandacht te vragen voor die dertigduizend ongeboren levens organiseren wij, tijdens de week van het leven, een ‘uur van licht’.

Uur van het licht
Het ‘uur van licht’ zal plaatsvinden op DV dinsdagavond 8 november. Op deze avond willen wij het Plein, gelegen voor de Tweede Kamer in Den Haag, vol zetten met 30.000 waxinelichtjes. Deze lichtjes staan symbool voor de kinderen die er niet mochten zijn. Ook denken we bij deze actie aan de vrouwen die een abortus ondergingen. Vaak lijden zij aan het feit dat ze er met niemand over kunnen praten. Of spijt hebben omdat hun omgeving hen onder druk heeft gezet. 
Het ‘uur van licht’ zal daarom worden georganiseerd door vrouwen. Kortom: een actie van vrouwen voor vrouwen.

Ben jij een vrouw en wil jij meehelpen met het ‘uur van licht’? Dan kan dat! Wij zijn op zoek naar 100 vrouwen die samen met ons op dinsdagavond 8 november de waxinelichtjes aan willen steken. Elke deelnemer krijgt 300 lichtjes uitgereikt om aan te zetten. Let op; er is slechts ruimte voor 100 vrouwen, meld je daarom snel aan.

info

tweedekamer.sgp.nl/uurvanlicht
tweedekamer.sgp.nl/ikhelpmee

locatiePlein voor de Tweede Kamer
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl