Vandaag is zaterdag 29 juni
Heilige Petrus en Paulus
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 21 september 2016    Evangelie van 2016-09-21
begintijd20:00 uur
 titelVredeslezing door Ernst Hirsch Ballin
beschrijving

Op woensdag 21 september vanaf 20.00 uur wordt in de Petrus en Pauluskerk te Tilburg de Vredeslezing gehouden door Door prof. dr. Ernst Hirsch Ballin.

Klopt het wel dat vrede verbindt?! Als mensen elkaar niet naar het leven staan is er toch niet vanzelf meer verbondenheid tussen mensen? Wat kan vrede eigenlijk betekenen?

Met zijn lezing wil Ernst Hirsch Ballin ons uitdagen om eens goed na te denken over vrede, een woord dat zo te pas en onpas wordt gebruikt. Hij confronteert ons daarbij met bijbelse, filosofische en juridische achtergronden die te denken geven.

Er is volop ruimte voor een nagesprek en vrije uitwisseling.

Aanvang 20.00 uur in de Pauluszaal van de Petrus en Pauluskerk, Vierwindenlaan 9 – 11 Tilburg. Kosten 5 euro, (ter plaatse) inclusief koffie en thee.

info

www.parochiedegoedeherder.nl

locatiePetrus en Pauluskerk, Vierwindenlaan 9-11
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl