Vandaag is zaterdag 19 oktober  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 6 t/m zaterdag 12 november 2016    Evangelie van 2016-11-06
 titelWeek van het Leven
beschrijving

De Week van het Leven staat ingepland van 6 t/m 12 november 2016. Het Platform Zorg voor het Leven, een samenwerking van pro-life-organisaties wil met een campagne aandacht vragen voor het recht op leven.

De organisaties willen onder andere aandacht vragen door een reclamecampagne op radio en tv. Door middel van crowdfunding kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen. Daartoe is een website opgezet waarbij iedereen kan doneren, maar ook kan kiezen voor de favoriete campagne. Afhankelijk van het succes van de crowdfunding zal de campagne gebruikmaken van radiospotjes, billboards en online video.

info

www.weekvanhetleven.nl

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl