Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Televisie en radio
tv
KRO

KRO

Website E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 20 september 2016    Evangelie van 2016-09-20
(Prinsjesdag)
begintijd16:20 uur
 titelDe onbekende wereld van Jakob op NPO2
beschrijving

Het heeft even geduurd, maar het was het wachten waard. ‘De onbekende wereld van Jakob’ wordt vertoond op de nationale televisie. Katholiek Nederland TV wil de complete serie gaan uitzenden op zaterdag 20 september. Dit betekent dat de vier geplande internetafleveringen in één documentaire van ruim 20 minuten wordt vertoond als onderdeel van het programma Katholiek Nederland TV.

Jakob in Krakau
De eerste twee afleveringen waren al eerder te zien op het YouTubekanaal van ‘Jong bisdom Haarlem-Amsterdam’. Hierin was te zien hoe Jakob vertrok op weg naar de Wereld­jongerendagen en wat zijn ervaringen waren in het voor­programma te Praag. 20 september zullen deze beelden onderdeel zijn van de documentaire, plus de nog niet eerder vertoonde beelden van Jakobs ervaringen in Krakau tijdens de Wereld­jongerendagen zelf. Een aanrader om te bekijken! Zie hoe het grootste (katholieke) jongerenfestival ter wereld overkomt op een ongelovige Amsterdammer van 19 jaar oud.

Details

Uitzending: ‘De onbekende wereld van Jakob’:
Wanneer: Dinsdag 20 september
Tijd: 16.20 uur
Zender: NPO2
Omroep: KRO/RKK - Katholiek Nederland TV

info

www.youtube.com/user/jongbisdomhaarlem

organisatieKRO
locatieNPO 2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl