Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Delft

RKJ Delft

Website E-mail

RKJ Delft (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

Burgwal 20
2611 GJ Delft

(015) 262 82 31

Jongerenruimte St. Ursulaparochie

Kappeyne van de Coppellostraat 4
Delft

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 19 september 2016    Evangelie van 2016-09-19
begintijd19:00 uur
 titelRKJ Delft - Algemene Leden Vergadering
beschrijving

Het is weer bijna zover, de eerste ALV van het nieuwe seizoen! Het is tijd voor evaluatie van de laatste activiteiten en om nieuwe plannen te bespreken. Waar staan wij nu als RKJ Delft? Wat gaat er goed en wat minder? Waar willen wij ons op focussen? Dit willen wij als bestuur graag met jullie bespreken.

Voor de vereniging is jullie inbreng erg belangrijk, dus wees erbij! Mocht je echt niet kunnen komen, zorg ervoor dat je iemand machtigt. Dit kan door de machtigingsformulier in te vullen (wordt met het convocaat meegestuurd) of door een WhatsApp te sturen in de groepsapp (zodat iedereen het kan zien). Op deze manier gaat jouw stem ook niet verloren.

Verder worden de kandidaten voor het nieuwe bestuur voorgesteld.

Tijd: 19.00 uur (start met een H. Mis)

Locatie: Locatie: De Ars; Kappeyne vd Coppellostraat 4, Delft

info

beheer@rkjdelft.nl
www.rkjdelft.nl

organisatieRKJ Delft
locatieDe Ars, Kappeyne vd Coppellostraat 4
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl