Vandaag is zaterdag 17 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervanaf dinsdag 13 september 2016    Evangelie van 2016-09-13
begintijd18:45 uur
eindtijd21:15 uur
 titelAlphacursus Baarn
beschrijving

JE BENT GELIEFD

iPad, sport, TV, leuke dingen doen. Is dit het nou? Brexit, Nexit, Exit, Kerxit. Is het allemaal nix?

Als u met vragen zit, kan de Alpha-cursus u een nieuw begin geven in de achtergronden van het geloof in God. Is er echt een God die van u houdt? Heeft Jezus echt bestaan? Is de bijbel het meest verkochte boek ooit? Hebben we nog iets aan een kerkbezoek? Mogen we nog geloven in een schepper, die nog altijd schept?

Als u met deze vragen zit, kan de katholieke Alpha-cursus u een nieuw begin geven, een nieuw begin ook met vragen maar ook met nieuwe inzichten. Als u zoekende bent, schroom dan niet te komen.

Het maakt niet uit of u rooms-katholiek bent, of van een andere geloofsrichting, of dat u niet gelooft, of misschien in iets. Wereldwijd zijn er al duizenden u voorgegaan.

Je bent niet NIX je bent GELIEFD.

Aanmelden vóór 8 september.

De cursus is gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage voor de maaltijd gevraagd.

info

catecheseNB@marthamaria.nl

Elly van Eig
(035) 601 72 59

Rosalien Knapen
(035) 54 20 234

locatieHet Trefpunt, achter de H. Nicolaaskerk, Kerkstraat 19
plaatsBaarn (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl