Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 10 september 2016    Evangelie van 2016-09-10
begintijd13:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelOuderen-ontmoetingsdag Groessen
beschrijving

In de parochies HH Vier Evangelisten en Sint Willibrordus wonen en leven nogal wat ouderen. Speciaal voor hen organiseren het pastoraal team en de bezoekersgroepen van de kerkplekken een bijzondere ontmoetingsmiddag.

Programma
Het programma van de middag is vooral gericht op onderlinge ontmoeting. Natuurlijk is er een kop koffie of thee met wat lekkers. In de Eucharistieviering zal pastoor Thanh voorgaan. Voor wie dat wil, is er na deze viering gelegenheid om het sacrament van de ziekenzalving te ontvangen.

Als bijzondere gast begroeten wij de voormalige media-pastor en huidige seniorenpastor Adri Verweij. Met hem gaan we in gesprek over het ouder worden. En we zullen het ook hebben over het begrip ‘barmhartigheid’. Paus Franciscus heeft 2016 immers uitgeroepen tot het jaar van de barmhartigheid. De middag wordt afgesloten met een kopje soep en een broodje.

Voor wie
Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouderen en belangstellenden. Als een oudere wordt begeleid door een familielid of bekende is deze persoon eveneens welkom. De ouderen die niet op eigen gelegenheid kunnen komen of die niet gebracht kunnen worden, kunnen een beroep doen op vervoer dat door de parochie wordt geregeld.

Wanneer
De ontmoetingsmiddag vindt plaats op zaterdag 10 september 2016 van 13.30  tot 17.30 uur in zaal Gieling, Dorpstraat 29 te Groessen.

Aanmelding
Wie de middag wil bijwonen, kan zich aanmelden per telefoon of e-mail.
Aanmelden tot uiterlijk 31 juli 2016. Deelname is gratis.

info

(0316) 52 34 68
secretariaat@rkliemers.nl
www.rkliemers.nl

www.sint-willibrordusparochie.nl/?p=3875

locatieZaal Gieling, Dorpstraat 29
plaatsGroessen (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl