Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 30 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-30
 titelOpvoeding in Verwondering
beschrijvingDe Obrechtkerk in Amsterdam organiseert ter gelegenheid vanhet 100-jarig bestaan van heer parochie een symposium 'Opvoeden in Verwondering'. Het symposium is bedoeld voor (jonge) ouders en grootouders en een ieder die niet (ver)oordelend maar verwonderend in het leven wil staan.

Centraal staat de vraag: wie voedt wie op? Kinderen hebben de gave verwonderd te zijn. Maar die gave behoeft voeding. Oudes beseffen dat, maar voelen dikwijks hun tekort. Tekort aan tijd , tekort aan aandacht, tekort soms aan kwaliteit van aandacht. Grootouders zijn vaak minder directief dan ouders en hebben meer tijd voor reflectie en ... verwondering.

Na een inleiding over het thema, kunnen de deelnemers diverse workshops volgen. Parallel is er een kinderprogramma met verhalen, muziek en toneel.

Het symposium vangt aan om 12.30 uur en eindigt tegen 17.00 uur.

Toegang:
10 euro voor volwassenen
5 euro voor kinderen

info(020) 6623779
www.obrechtkerk.nl
obrecht.kerk@hetnet.nl
locatieObrechtkerk, Jacob Obrechtstraat 30
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl