Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervanaf woensdag 27 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-27
 titelGregoriaans in tien avonden
beschrijvingHet Gregoriaans Koor Utrecht organiseert tussen 27 oktober 2004 en 23
maart 2005 een cursus voor mannen die geboeid worden door de rijkdom en rust van het gregoriaans en die het zelf willen leren zingen. De cursus wordt gegeven door Anthony Zielhorst, musicoloog en dirigent van het Gregoriaans Koor Utrecht, en bestaat uit tien bijeenkomsten van anderhalf uur, waarin voornamelijk gezongen wordt.

De cursus werkt toe naar uitvoering van de Donkere Metten van Witte Donderdag - één van de mooiste onderdelen van het gregoriaanse repertoire - met het Gregoriaans Koor Utrecht op woensdagavond 23 maart 2005 in de St. Catharinakerk, Lange Nieuwstraat Utrecht.

De cursus vindt plaats een maal per twee weken op woensdagavond van 20.00-21.30 uur in het R.K. Parochieel Centrum, Rozenstraat 1, Utrecht (naast de parkeergarage van La Vie, te voet makkelijk bereikbaar vanaf Utrecht CS).

Het cursusgeld bedraagt 75 euro, studenten/U-pas: 60 euro.

info(030) 2364422 (Erik Wesselius)
www.gregoriaanskoorutrecht.nl
locatieR.K. Parochieel Centrum, Rozenstraat 1
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl