Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 22 juni 2016    Evangelie van 2016-06-22
begintijd19:30 uur
 titelInfoavond - Ignatiaans bezinningsaanbod A’dam
beschrijving

Op 22 juni 2016 organiseert het Platform ignatiaanse spiritualiteit een informatieavond waarop het aanbod ignatiaanse bezinningsaanbod voor Amsterdam en omgeving wordt gepresenteerd.

De jezuïeten van Amsterdam en hun medewerkers bieden in het werkjaar 2016/2017 de verschillende vormen van ignatiaanse bezinning aan, geïnspireerd op de Geestelijke Oefeningen van Ignatius van Loyola:

  • Een weekend dat verschillende vormen van stilte en gebed introduceert.
  • Een traject van vijf weken dat je kennis laat maken met diverse vormen van bezinning die je thuis kunt doen en waarbij je je ervaring kunt uitwisselen met anderen.
  • Een persoonlijk begeleid bezinningstraject van drie of negen maanden.
  • Verschillende bezinningsmogelijkheden via internet.

Als je je afvraagt of een van deze vormen ignatiaanse bezinning iets voor jou is, kom dan naar de informatieavond. Begeleiders van het team Amsterdam geven uitleg en beantwoorden vragen.

Datum: Woensdag 22 juni 2016 om 19.30 uur
Plaats: Ignatiushuis, Beulingstraat 11, Amsterdam

Aanmelden per e-mail

info

platform.ignatiaansespiritualiteit@jesuits.net
www.platform-ignatiaanse-spiritualiteit.org/events/geestelijke-oefeningen-amsterdam-e-o

locatieIgnatiushuis, Beulingstraat 11
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl