Vandaag is woensdag 7 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 12 juni 2016    Evangelie van 2016-06-12
(Vaderdag (B))
begintijd09:30 uur
 titelAntoniusviering met weggeefbrood
beschrijving

Sint-Antonius van Padua is de patroonheilige van onze Sint-Antoniuskerk. Zijn naamdag [13 juni] wordt elk jaar weer groots gevierd in onze kerk. Dit jaar gebeurt dat in de eucharistieviering van zondag 12 juni 2016 weer voor de 22e keer.

In deze viering worden ook de Antoniusbroodjes gezegend en uitgedeeld. Voorgangers in de viering zijn emerituspastoor H. de Valk en pastoraal werker H. van Hattum. Het Gemengd Antoniuskoor luistert de eucharistieviering op met gezang. Het koor staat o.l.v. Tosca van Zundert.

Er is maar één kerk in Oosterhout waar de Antoniusbroodjes te krijgen zijn: in de Sint-Antoniuskerk. Er is maar één manier om er aan te komen: in de eucharistieviering van zondag 12 juni 2016 die begint om 9.30 uur.

Honderden Antoniusbroodjes vinden zo jaarlijks hun heilzame weg naar alle uithoeken van Oosterhout want Antoniusbroodjes zijn bestemd om ‘door te geven’ aan mensen waarvan wij vinden dat ze die nodig hebben; die best een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit in navolging van Antonius. Want wie doorgeeft wordt rijker, wie vasthoudt verliest.

U bent van harte welkom en vergeet na afloop van de viering niet om een Antoniusbroodje voor iemand mee te nemen.

Locatie: Sint-Antoniuskerk, St-Vincentiusstraat 113, Oosterhout

Wanneer: 12 juni 2016
Tijd: 9.30 uur

info

Secretariaat Antoniushuis ‘De Vinder’
(0162) 470 954
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieSint-Antoniuskerk, St-Vincentiusstraat 113
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl