Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 18 november 2004    Evangelie van 2004-11-18
 titelLustrumvoorstelling Utrechtse Cantorij
beschrijvingRenaissance herleeft bij lustrumproductie op 18, 19 en 20 november van Utrechtse Studenten Cantorij

Vrolijke koormuziek uit de Nederlandse en Franse renaissance, dansers en danseressen in kleurige kostuums, een verhalenverteller, hapjes die rondgaan bij kaarslicht en guirlandes die een oude kerk veranderen in een paradijselijk hof. Alsof we een feestavond meemaken van ruim vier eeuwen geleden.

Deze unieke voorstelling met de titel Wilt doch met maten drincken; Un Banquet Musical zet kamerkoor de Utrechtse Studenten Cantorij op 18, 19 en 20 november op de planken ter gelegenheid van haar achtste lustrum. Onder artistieke leiding van Dirkjan Horringa wordt koormuziek afgewisseld met theater, instrumentale muziek en dans, waarbij de luisteraar zich onder het genot van een historische maaltijd kan laten terugvoeren naar de renaissance.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
- Entree inclusief maaltijd:

info030-2369503
come.to/cantorij
locatieMaria Minor, Achter Clarenburg 6
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl