Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Grootseminarie Rolduc
(Rolduc)

Grootseminarie Rolduc

Website E-mail

Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

(045) 54 66 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 11 juni 2016    Evangelie van 2016-06-11
begintijd10:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelInformatieochtend Rolduc
beschrijving

Interesse in een studie theologie en filosofie? Het Theologisch Instituut Rolduc (TIR) in Kerkrade biedt een deeltijdopleiding aan. Op zaterdag 11 juni is er een informatieochtend voor het nieuwe studiejaar dat in september van start gaat.

Het Theologisch Instituut Rolduc biedt mogelijkheden om een weekendopleiding te volgen tot pastoraal medewerk(st)er, assistent geestelijk verzorg(st)er en een specialisatie tot docent godsdienst/levensbeschouwing. Ook is het mogelijk om aan het TIR in deeltijd een opleiding tot permanent diaken of priester te volgen. De opleiding staat ook open voor mensen die uit persoonlijke interesse cursussen in katholieke theologie willen volgen.

Tijdens de informatieochtend wordt een uitgebreide toelichting op de studiemogelijkheden gegeven. De infomatieochtend vindt plaats op zaterdag 11 juni. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot en met de lunch.

Aanmelden bij de rector of de studieprefect.

info

Rector Lambert Hendriks
(045) 54 66 876
rector@rolduc.nl

Studieprefect TIR
Diaken Ton Batens
(06) 158 580 42
diaken.batens@gmail.com

www.rolduc.nl/tir/actueel

organisatieGrootseminarie Rolduc
locatieGrootseminarie Rolduc, Heyendallaan 82
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl