Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 7 t/m dinsdag 11 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-07
(Heilige Maagd Maria van de Rozenkrans)
begintijd09:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelBedevaart naar Banneux
beschrijving

Vanuit Aartsbisdom Utrecht wordt in 2016 een bedevaart naar Banneux georganiseerd van 7 t/m 11 oktober.

In de Belgische bedevaartplaats Banneux, net over de Nederlandse grens, verscheen Maria in 1933 aan Mariëtte Beco. Pastor B. Wolters: “We gaan met het (zieken)triduüm in totaal vijf dagen, zodat wij meer dan drie volle dagen in Banneux zijn. Genoeg tijd voor een volledig bedevaartprogramma.

Ook zieken en mensen die moeilijk ter been zijn, kunnen van harte met ons mee. Er reizen bovendien een arts, verpleegkundigen en brancardiers mee, zodat zieken en mensen die moeilijk ter been zijn niet zelf met hun koffer hoeven te sjouwen. Er zijn voldoende rolstoelen aanwezig.

Nederlandse priesters gaan voor in diverse vieringen en als u dat wenst, kunt u met hen een praatje maken. De hulpen steken graag samen met u een kaarsje op en gaan met u mee naar de diverse vieringen. Als het nodig is, helpen zij u bij het eten.

Kosten: € 305 alles inbegrepen.
U stapt in uw eigen regio op en daar wordt u na vijf dagen ook weer afgezet.

U kunt zich opgeven of verdere inlichtingen krijgen bij de plaatselijke vertegenwoordigers in de parochies. Het verplicht u tot niets.

info

Pastor Wolters
bwolters24@outlook.com

organisatieBisdom Utrecht
locatie
plaatsBanneux (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl