Vandaag is woensdag 18 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 september 2016    Evangelie van 2016-09-17
(Heilige Lambertus)
begintijd12:30 uur
eindtijd16:45 uur
 titelMisdienaarsdag Bisdom Rotterdam
beschrijving

Op zaterdag 17 september 2016 organiseert het bisdom Rotterdam voor de vijfde keer een diocesane dag voor misdienaars en acolieten.

Misdienaars, acolieten en begeleiders worden tussen 12.30 en 13.00 uur ontvangen in de kerk OLV Onbevlekt Ontvangen aan de Elandstraat in Den Haag. De middag wordt muzikaal geopend met ondersteuning van jongerenkoor ‘Onderweg’ uit Papendrecht onder leiding van Irene van Geel. Na de opening is er een afwisselend programma met onder andere een speurtocht door de kerk en bibliodrama.

Het programma gaat verder met een welverdiende pauze voor het nuttigen van een drankje en een versnapering. In de pauze trekken misdienaars en acolieten hun meegebrachte liturgische kleding aan. In de afsluitende eucharistieviering, waarin pastoor Tjeerd Visser zal voorgaan, zitten alle misdienaars in hun toog met groen koord in de kerk. Aan enkele misdienaars wordt vooraf gevraagd de mis te dienen. Het jongerenkoor ‘Onderweg’ verzorgt de liturgische gezangen. De dag wordt afgesloten om 16.45 uur.

We kijken uit naar de komst van vele misdienaars, acolieten en hun begeleiders. Het wordt een geweldige dag! Begeleiders kunnen hun misdienaars en acolieten opgeven vóór 1 juli door een e-mail met de benodigde gegevens te sturen.

info

pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieKerk van O.L.V. Onbevlekt Ontvangen, Elandstraat 194
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl