Vandaag is vrijdag 26 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzondag 5 juni 2016    Evangelie van 2016-06-05
begintijd13:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelHet Wonder van het Leven
beschrijving

Jong en Christelijk: een boeiende ontdekkingsreis doorheen relaties en seksualiteit.

Voor jongeren vanaf 10 jaar wordt in Maleizen, Overijse (België - ~10km ten zuid-oosten van Brussel) een middag over Het Wonder van het Leven georganiseerd.

De voordracht wordt gebracht door ervaren, pedagogisch geschoolde medewerkers die de nadruk leggen op de christelijke waarden rond relaties en seksualiteit. De kinderen maken op aangename wijze kennis met thema’s zoals het huwelijk, seksuele betrekkingen, persoonlijke hygiëne, relaties in de media en de ontwikkeling van het ongeboren kindje. 

Een klein geschenkje voor elk kind wordt voorzien!

Programma

11.00 uur - H. Mis
12.00 uur - Picknick
13.00 uur - Start voordracht in grote zaal
15.30 uur - Einde voordracht & vragen

info

wonderbaar@outlook.com

locatieOud Klooster, Terhulpensesteenweg 704-708
plaatsOverijse (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl