Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 13 januari 2005    Evangelie van 2005-01-13
 titelBidden in een druk gezin
beschrijvingGraaggehoord en veelgelezen is de spirituele BV Iny Driessen. Op 13 januari 2005 zal zij het hebben over 'Gebed in-gebed. Hoe, waarom, verstrooidheden, stappen, confrontatie met je waarheid...' Iny heeft een groot en jong gezin en een drukke agenda. Hoe slaagt zij erin om toch te bidden?

Tijdens een midweekdag worden er tussen 9.30 u en 16 u twee degelijke lezingen aangeboden, een eucharistieviering en vooral tijd voor stilte en bezinning.
's Middags gebruikt ieder een meegebrachte picknick; wij bieden soep en koffie aan. Inschrijven hoeft niet. De bijdrage is 10 euro.

Verder biedt het stemmige karmelietenklooster van Zepperen gastenkamers en een zaal aan.
- elke maandagavond is er een gebedsuur
- om de maand een meditatie-uur, steeds de laatste dinsdag van 19.45 u tot 21.30 u.

info011/69 47 84
karmel.zepperen@telenet.be
www.karmel.be
locatieKarmel, Eynestraat 44
plaatsZepperen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl