Vandaag is donderdag 18 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 22 mei 2016    Evangelie van 2016-05-22
(Heilige Drieëenheid)
begintijd10:00 uur
 titelVrijwilligersdag parochie Monnickendam
beschrijving

Op 22 mei is er een feestelijke dag in de parochie H.H. Nicolaas en Antonius in Monnickendam: dan wordt weer een parochiedag gehouden. Elke parochiaan is van harte welkom, maar de 110 vrijwilligers van de parochie worden met hun partner zeker verwacht die zondag.

De dag begint met een feestelijke viering. Na de viering worden een aantal personen onderscheiden voor hun inzet voor de geloofsgemeenschap. Wie o wie zouden dat zijn...? Dan is er een lekkere brunch en om 14.00 uur nog een mooi Mariaconcert, verzorgd door het gemengd koor St. Caecilia.

Er staat: “en een optreden van ?????”. Met Volendam om de hoek kan dat best spannend worden, wie dit verrassingsoptreden gaat verzorgen.

info

(0299) 654 578
nicolaas.antonius@gmail.com

locatieHH. Nicolaas en Antoniuskerk, Noordeinde 17
plaatsMonnickendam (Noord-Holland)
postcode11
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl