Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf donderdag 12 mei 2016    Evangelie van 2016-05-12
(Sint Pancratius)
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelAvondenreeks voor jonge stellen - Connected!
beschrijving

Je gaat regelmatig naar de kapper en geeft je auto af en toe een onderhoudsbeurt. Waarom zou je relatie dan geen onderhoud nodig hebben? De relatie met degene van wie je houdt, is toch je kostbaarste bezit? Investeer dit voorjaar in elkaar met Connected! Drie bijeenkomsten over relaties, huwelijk en verbondenheid. De Connected!-cyclus is bedoeld voor alle stellen: gehuwd of ongehuwd, jong of oud.

Tijdens de Connected!-cyclus gaan de deelnemers gedurende drie avonden in op belangrijke elementen van hun unieke relatie met elkaar. Een relatie die vaak heel positief begint, maar waarbij de partners ook tegen moeilijkere dingen aanlopen. Hoe uitdagend is ’t dan om de verbondenheid met elkaar nóg meer te beleven? In een informele sfeer worden tijdens de bijeenkomsten drie vragen behandeld: wat betekent liefde voor ons? Welke relatie speelt het geloof in God in onze relatie? Hoe ontdekken we de onderlinge verbondenheid met elkaar?

Connected! is een initiatief van de katholieke Gemeenschap Emmanuel. Deze cyclus wordt dit voorjaar georganiseerd samen met het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het Bisdom Roermond.

Data

  • donderdag 12 mei 2016
  • donderdag 26 mei 2016
  • donderdag 16 juni 2016

van 20.00 tot 22.00 uur

Lokatie
De Hamar, Stevensplein 2 in Belfeld

Kosten
Voor de hele cyclus € 30,- per stel (incl. koffie/thee)

info

(0475) 38 68 92
chg@bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieDe Hamar, Stevensplein 2
plaatsBelfeld (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl