Vandaag is donderdag 11 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 12 juni 2016    Evangelie van 2016-06-12
(Vaderdag (B))
begintijd14:00 uur
eindtijd18:30 uur
 titel10 Mooiste bijbelverhalen van Den Bosch
beschrijving

Op 12 juni 2016 is de feestelijke afsluiting van het project ‘de tien mooiste bijbelverhalen van ’s-Hertogenbosch’.

Wat is hét bijbelverhaal dat de Bosschenaren gekozen hebben tot mooiste verhaal? Op zondag 12 juni zullen we dat bekend gaan maken op de Parade in het hart van de stad. U kunt daar natuurlijk bij aanwezig zijn en meewerken om deze dag tot een bijzonder feest te maken.

Het Slotevent is de feestelijke afsluiting van het project ‘de tien mooiste bijbelverhalen van ’s- Hertogenbosch. Door dit project heen zijn al veel bijzondere contacten ontstaan en met het Slotevent willen we de verhalen op een bijzondere manier teruggeven aan de stad. In een programma dat van 14.00 tot 18.30 uur duurt zal Peter van Helden de opening verzorgen en een bekende Bosschenaar het nr. 1 verhaal onthullen. Henk Stoorvogel (bekend van de 4e Musketier) zal n.a.v. dit verhaal spreken. Rondom het hoofdpodium komt een verhalenfestival van kraampjes waarin van alles te ontdekken en te doen is. Het programma bevat daarnaast veel muziek, met ook samenzang en als afsluiting een optreden van de band Trinity!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Samen kunnen we dit Slotevent als een cadeau aan de stad aanbieden. Als eerste wordt uw aanwezigheid op deze dag heel erg op prijs gesteld. Samen zijn we de kerk. Samen worden we zichtbaar door er te zijn. Het belooft een prachtig evenement te worden, dus houdt deze middag alvast vrij in uw agenda!

Daarnaast worden er vrijwilligers gevraagd. Elke deelnemende kerk heeft een eigen verhaal dat uitgewerkt wordt in een stand op het verhalenfestival, maar er zijn ook in het algemeen nog vele handen nodig. Hekken plaatsen, mensen welkom heten, eten en drinken verzorgen. Via de website of via de contactpersoon in uw gemeente kunt u aanmelden als vrijwilliger.

info

Gerrit de Vries, Voorzitter projectgroep 10MB
(06) 37 44 62 73
vrieg1@gmail.com
www.de10mooistebijbelverhalenvandenbosch.nl

locatieParade
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl