Vandaag is zondag 30 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 22 mei 2016    Evangelie van 2016-05-22
(Heilige Drieëenheid)
begintijd14:30 uur
 titel25-jarig priesterjubileum Michel Hagen
beschrijving

Op 25 mei 2016 is pastoor Michel Hagen 25 jaar priester. Dit jubileum zal op zondagmiddag 22 mei 2016 worden gevierd.

De pastoor zal om 14.30 uur voorgaan in een plechtige Eucharistieviering in de H. Laurentiuskerk, Leidseweg 98 te Voorschoten.

Aansluitend is er van 16.00 tot 18.00 uur een feestelijk samenzijn voor parochianen en genodigden in het Bondsgebouw naast de kerk.

Het parochiebestuur van de H. Augustinus nodigt u hierbij van harte uit om bij bovengenoemde feestelijkheden aanwezig te zijn.

Tijdens het feestelijk samenzijn zal de pastoor niet recipiëren maar mengt hij zich tussen de aanwezigen, waardoor u op een informele manier de pastoor kan feliciteren met zijn 25-jarig priesterjubileum.

info

facebook.com/H.Augustinusparochie

locatieH. Laurentiuskerk, Leidseweg 98
plaatsVoorschoten (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl