Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Augustinus

RKJ Augustinus

Website E-mail

RKJ Augustinus

Parochie H. Augustinus
Wassenaar

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 1 mei 2016    Evangelie van 2016-05-01
(Dag van de arbeid)
 titelEerste activiteit RKJ Augustinus
beschrijving

Beste jongeren,

Sluit je aan bij RKJ Augustinus! Het is de bedoeling dat we ongeveer één keer per maand bij elkaar komen en samen op weg gaan. In dit samen op weg gaan gaan we elkaar beter leren kennen en natuurlijk ons geloof verdieping geven op een moderne manier. Dus niet in een gesloten kamer over geloof spreken maar onder weg zoals Emmausgangers (dit verhaal vindt je bij Lucas 24,13-35).

Als je nog iemand kent nodig hem/haar maar uit. Deelname is altijd vrijwillig. Meld je aan voor de whatsapp groep via diaken Boris: +31 6 43514595. De eerste activiteit is komende zondagmiddag naar Scheveningen en je kan nog aansluiten!

info

Diaken Boris
(06) 43 51 45 95

organisatieRKJ Augustinus
locatie
plaatsScheveningen (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl