Vandaag is donderdag 11 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 30 april 2016    Evangelie van 2016-04-30
begintijd10:30 uur
 titelGedachtenisviering voor Mgr. Andre Sol
beschrijving

Op zaterdag 30 april 2016 zal om 10.30 uur in de kapel van de “Notre Dame” aan de Sint Oloflaan 1, 5037 EP Tilburg een dank- en gedachtenisviering (Eucharistieviering) gehouden worden voor de op Paaszaterdagmorgen 26 maart 2016 in Ambon – Molukken (indonesië) overleden emeritus bisschop: 

MGR. ANDREAS PETRUS CORNELIS SOL MSC
( *19 oktober 1915 te Sloten - † 26 maart 2016 te Ambon)

U wordt van harte uitgenodigd aanwezig te zijn.

Aanmelden
Voor de goede gang van zaken bij de koffietafel na de viering in de grote zaal van het klooster, wordt u verzocht om tot een week van te voren (tot 23 april) op te geven met hoeveel personen u wilt komen.

Dat kunt u doen per e-mail aan aegging.msc@gmail.com of via het e-mail adres van de missieprocuur van de missionarissen van het H.Hart in Tilburg missieprocuur@misacor.nl of per brief aan pater A. Egging msc, Karel Doormanstraat 337, 3012 GH Rotterdam.

info

aegging.msc@gmail.com
missieprocuur@misacor.nl

locatieKapel van de Notre Dame, Sint Oloflaan 1
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl