Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 8 april 2016    Evangelie van 2016-04-08
begintijd19:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelGrote samenzangavond in kerk Waubach
beschrijving

In de Sint-Josephkerk in Waubach (Landgraaf) wordt op vrijdagavond 8 april een grote samenzangavond gehouden. Iedereen is welkom om die avond samen te zingen en te luisteren naar gezangen en muziekstukken uit een brede christelijke traditie. De avond begint om 19.00 en eindigt rond 21.00 uur.

Aan de avond verlenen brassband Gemeente Gods Landgraaf, soliste Livia Hage, organist Jo Louppen, dirigent Jaap Dekker en vicaris Ed Smeets muzikale medewerking. De kerk ligt aan de Kerkstraat 31 in Landgraaf.

Om de organisatie vlot te laten verlopen is aanmelding vooraf gewenst.

info

ed.smeets@hetnet.nl

locatieSint-Josephkerk, Kerkstraat 31
plaatsLandgraaf (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl