Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerwoensdag 18 mei 2016    Evangelie van 2016-05-18
begintijd09:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelVituskerk naar St. Nicolaasbasiliek Amsterdam
beschrijving

Op woensdag 18 mei 2016 zal de mogelijkheid er zijn om naar de Sint Nicolaasbasiliek in Amsterdam te gaan. Dit is één van de drie kerken in ons bisdom waar Heilige Deuren zijn geopend in het kader van het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. Die dag zullen we ook door die deuren naar binnen en buiten kunnen gaan. Deze dag staat dus in het teken van dit bijzondere Heilig Jaar dat Paus Franciscus heeft afgekondigd.

Om 10:00 uur zal er een rondleiding zijn van een uur. Om 12:30 is de Eucharistieviering gevolgd door uitstelling van het Allerheiligste Sacrament. Vervolgens hebt u nog (heel) even tijd om Amsterdam in te gaan. Om 14:30 zullen we dan weer vertrekken.

U kunt komen op eigen gelegenheid (de kosten zijn dan 3 Euro voor de rondleiding) of met de bus. Er zijn 47 plaatsen in de bus beschikbaar. De bus zal om 09:00 vertrekken vanaf de St. Vituskerk in Hilversum en vervolgens om 09:15 vanaf de H. Antonius van Paduakerk in Kortenhoef (de kosten zijn dan 16 Euro voor de rondleiding en busvervoer heen en terug). Wat de bus betreft vindt inschrijving plaats op binnenkomst van de reservering. In de omgeving van de Sint Nicolaasbasiliek is genoeg gelegenheid om te lunchen, maar de lunch is niet bij de prijs inbegrepen.

Inschrijven kan door te bellen op dinsdag- of donderdagochtend naar het secretariaat in Kortenhoef (035-656.1285) of een mail te sturen aan diakenwimbalk@upcmail.nl .

Wilt u laten weten of u met eigen vervoer komt of met de bus wilt reizen en met hoeveel personen u wilt komen? Wanneer u reist met de bus, wilt u dan laten weten of dat is vanaf de St. Vituskerk of vanaf de H. Antonius van Paduakerk? Graag ontvangen wij ook uw emailadres en telefoonnummer. U ontvangt na inschrijving bericht over uw reservering en de betaling.

Inschrijven is mogelijk tot en met 29 april a.s.

info

(035) 656 12 85
diakenwimbalk@upcmail.nl
www.vitus.nl

locatieH. Nicolaasbasiliek, Prins Hendrikkade 73
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl