Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 21 december 2004    Evangelie van 2004-12-21
 titelBijeenkomst K.S.V. Peerke Donders
beschrijvingKatholieke Studentenvereniging Peerke Donders uit Tilburg organiseert iedere twee weken op een dinsdagavond een bijeenkomst.

‘Wat is kerstmis?’, is het thema van de lezing op 21 december 2004, die de Katholieke Studenten Vereniging met ondersteuning van de Radboudstichting organiseert. Als spreker is te gast dr. Gielis, universitair docent Geschiedenis van kerk en theologie aan de Theologische faculteit.

De avonden beginnen steevast met een overheerlijke warme maaltijd om 19 u. Vooraf is er ook de mogelijkheid om om 18.00 uur de H. Mis mee te vieren in de Heuvelkerk (Tilburg centrum). Om 20 u gaat het inhoudelijk gedeelte van de avond van start. De invulling is afhankelijk van het thema en wordt afwisselend verzorgd door sprekers of door creatieve leden met inspiratie voor het vormgeven van een boeiend avondje. Om 22u wordt het thema afgesloten en worden de interessante gesprekken voortgezet, al dan niet in een rustige kroeg.

Verder staan er altijd tal van andere leuke activiteiten op de Peerke-agenda. Kwestie van even mailen voor meer informatie.

Locatie: Maranatha, Prof.Cobbenhagenln 19 te Tilburg.

Overige data:
09 nov 2004 - kunst en ethiek? Water en vuur?
23 nov 2004 - wat is advent?
07 dec 2004 - De bijbel in het dagelijkse leven
21 dec 2004 - wat is kerstmis?
04 jan 2005 - literatuur en geloof

infoSaja, (06) 53215801
peerke_donders@hotmail.com
petrusdonders@uvt.nl
locatieMaranatha, Prof.Cobbenhagenln 19
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl